web analytics

Jag hade tänkt skriva ett inlägg om vår träning som vi pysslat med de senaste dagarna, dels skyddet i tisdags och sen har vi faktiskt varit och kört lydnad två dagar på Eskilstuna BK, men tiden gick när jag redigerade bilder som skulle vara med i inlägget så nu är fotbollsmatchen som Rickard har hållit sig sysselsatt med över och vi ska kolla på film.
I morgon ska vi tävla på en inofficiell tävling på EBK, Tre Klubbars Tävling har den hetat då det varit ”derby” mellan Eskilstuna, Strängnäs och Enköpings BK. I år fick dock inte Enköping ihop något lag, så det blir en intern uppgörelse mellan Strängnäs och Eskilstuna i stället. Jag och Dax ska representera Strängnäs i lägre klass (fast man kör inte specialen, bara lydnad och budföring) och Rickard och Fenris kommer köra högrelydnaden och uppletande. Lydnadsträningen har under dessa dagar i alla fall gått utmärkt för mig och Dax, det enda som har behövt slipas lite på har varit framförgåendet då han inte stått helt still när jag börjat gå framåt för anslutning, men för övrigt känns det bra. Upp till bevis i morgon!
Jag får återkomma en annan dag med skyddsträningen, och hur det gick på tävlingen. Under tiden får ni njuta av bilderna från nationaldagspromenaden jag hade med grabbarna och Astrid.

4 Thoughts on “Äsch.

 1. Anne on 7 juni, 2013 at 23:26 said:

  Jag kan ju uppdatera dig som inte har Fejjan om hur vår högrespårtävling slutade förra söndagen……..479, 75 p……….alltså 0, 25 från uppflyttning till eliten……….:(
  Kör hårt i morgon!!!!!!

  • UllisWeb on 7 juni, 2013 at 23:29 said:

   Näää men fy fan!!!
   Och jag tyckte det var bittert att missa med 8 poäng… Lider verkligen med dig! 🙁
   Imorn är det ju lyckligtvis bara på skoj för vår del, nästa helg blir det allvar på Gnesta-Trosa BK! 😛

 2. Skoj med tävlingen (även om den är inoff.)! Greta & jag blev tillfrågade att delta på TKT för många år sen men jag hoppade det.
  Lycka till! 🙂
  Och fina bilder 🙂
  Kram

  • UllisWeb on 8 juni, 2013 at 09:08 said:

   Tack, jag tror att det blir skoj!
   Lite annorlunda stämning när det inte är något som står på spel utom äran haha! 😀
   Kram kram!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: