web analytics

Idag vaknade jag upp med en extrem huvudvärk och mådde illa, dock kände jag att det mest gjorde ont i ansiktet vilket nästan alltid betyder bihålorna i mitt fall. De är känsliga som tusan!
Så jag tog en Ipren och två Sinova, chansade på att illamåendet (som också är mer eller mindre vardag tyvärr pga min knasiga mage) berodde på att jag kanske var hungrig och åt lite yoghurt och sen blev det tillbaka till sängen igen.
När jag åter igen vaknade upp ett par timmar senare kändes det mycket bättre, och det var tur eftersom jag har haft att göra hela eftermiddagen. Först blev den en liten promenad med grabbarna för att de skulle få rasta sig, men sen blev det till att parkera framför datorn för att skapa och skicka ut fakturor från företaget. Bokföringsprogrammet som vi ska använda funkar inte riktigt som det ska, så nu fick jag göra allt manuellt vilket tar lite tid men det är ju viktigt att det blir rätt!
Som sällskap hade jag en ordentlig skål med yoghurt den här gången, fullproppad med jordgubbar och pistagenötter.

Ikväll inleder vi sista vändan på riktiga jobbet innan semestern, gud det ska bli så skönt att få styra över sin egen tid och aktiviteter!
Inte för att det kommer bli så himla stillsamt precis, alla de tre helger som ligger under semesterveckorna är det olika läger (två som jag anordnar och ett som klubben ordnar) och jag misstänker att det kommer bli en del hundträning även där emellan. Sen är det ju vänner man vill träffa, kanske åka iväg ett par dagar och fiska och campa, vi har pratat om Ullared en sväng… Nåja, det kommer ju mer ledighet även när semestern är slut så det finns nog tid till det mesta!

Jag märker nu att det börjar bli lite mycket i skallen med allt runt omkring företag och kunder, planera tre läger och hålla reda på vem som ska vara med var och vem som har betalat, plus det övriga livet med att analysera och planera träningen för att få kvalitet, passa olika tider och inte att förglömma jobba…. Jag är jäkligt förvirrad och lägger ifrån mig saker utan att veta vart jag lagt dem en stund senare, minns inte riktigt vad jag har sagt till vem osv. Detta är ett ständigt återkommande fenomen när jag har mycket, hjärnstress kallas det visst. Så vis av mina erfarenheter är nu block och penna min bästa vän, eller anteckningar i mobilen för att skriva upp saker på en gång. Annars glömmer jag bort det lika snabbt!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: