web analytics

…I paketet var ett par gummistövlar à la Muckboots men av märket MacKenzie eftersom jag hört att folk varit missnöjda med att mönstret på Muckboots slits ner så snabbt. Jag har inget mönster på mina att tala om så jag kan inte riktigt bedöma det.
Nu på morgonen fick han ett till paket med en Haglöfs Tight Large, han hade en likadan tidigare men den har blivit uttjänt så det var dags för en ny. Den fanns i denna färgsättning och hela i klarblått, en sån skulle jag kunna tänka mig till mig själv hehe!

8 Thoughts on “Innehållet…

 1. Schyssta presenter! 😀 Helt i min smak! 🙂
  Och grattis igen R! 🙂

  • UllisWeb on 5 juni, 2013 at 11:50 said:

   Hihi, de verkade falla R i smaken också som tur var. Eller som synd var kanske, annars hade jag ju behållt väskan för mig själv! 😆
   Han tackar så mycket! 😉

 2. Laila & Izac on 5 juni, 2013 at 06:31 said:

  …. som om du inte var snygg innan… nu blir du gryyyyyym 🙂

 3. Sofie on 5 juni, 2013 at 07:17 said:

  Nice! Friluftsmänniskor ut i fingertopparna 😉

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: