web analytics

Ok, kanske inte riktigt men nästan. Jag kollade mitt bankkonto på morgonen då jag fått ett mail om att en deltagare på lägren hade satt in pengar, de hade inte kommit än och allt såg ut som vanligt.
Lite senare slösurfade jag runt och kom mig för att kolla på Skatteverkets app på mitt skattekonto, och plötsligt stod det där att en utbetalning skett den 1/6. En ganska stor utbetalning…
Så jag loggade in på min bankapp igen, och ja, då hade skatteåterbäringen kommit, fy FAN vad skönt!!!

Denna månad har varit full av förvisso roliga men oplanerade kostnader (släp och lite grejer till det, vi ska köpa en stor frysbox idag, födelsedagar som ju visserligen inte är oväntade men ändå m.m) och jag kände igår den där välbekanta känslan från förr när jag inte visste hur det skulle gå ihop med mat på bordet. Enormt stressande… Men idag är alltså de problemen lösta, och även om jag har en del planer för lite av dessa pengar (nytt objektiv som jag skrev om för flera månader sen bland annat) så kommer den största delen sparas och göra nytta för min privatekonomi i det långa loppet.
Whee jag är så lättad och glad, underbart!!

Uppkörning pågår!

Igår på Rickards födelsedag passade han på att köra upp Fenris för tjänst, så nu får de jobba ett år till. Sen blev det lite pyssel med släpet, beställa parkering till det och köpa kedja och lås innan vi åkte till Strängnäs för träning med gruppen (det kommer i ett senare inlägg). Vi hann klämma in lite lunch också i form av yoghurt och mackor, samt varsin prinsessbakelse hihi, det var ju ändå födelsedag!
Rickard blev väldigt glad och nöjd över presenterna, och jag är glad och nöjd över det. Min finaste man, som jag älskar honom!

Nu blir det av Rickard hemgjord rabarberkräm och sen en sväng i skogen med pojkarna!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: