web analytics

Nu är vi klara med alla dagens övningar, skyddet gick bättre än sist tycker jag även om han hade ännu sämre transporter idag haha. Men överfallet blev kraftfullt som vanligt och fasttagandet blev mycket bättre med till och med en tia från ena domaren! *fel av mig, det var en tia på överfallet och 8,5+8 på fasttagandet*
Bevakningarna var också ganska stiliga, även denna gång fick jag dra i med ett dubbelkommando på första släppandet men jag hade sedan is i magen och han släppte själv på andra och hade bra bevakning, ett enstaka ögonkast på mig när jag började ansluta men höll sen i den bra.

MYCKET nöjd över den upphämtningen, och jag måste säga att jag blev glad över att han var lite olydig i transporten för jag körde lite transport på Sandra där vid lunch och då var det inte transport utan fotgående med störning. Jävligt jobbig känsla då, men så fort vi gick ner på plan så märkte jag att han var så att säga mer i skyddsfilen och när vi ställde upp så kände jag igen honom igen och jag fick ta ett DK ganska snabbt för att han ens skulle vara kvar med mig. Ja, det låter ju skevt men det kändes bra haha!
Folk säger att jag bör vara uppflyttad, jag vågar inte hoppas på det än men det vore ju kul. Vi är nöjda i alla fall trots allt!

2 Thoughts on “Klara!

  1. Härligt med en bra känsla i skyddet!! 😀 Gillas! 🙂

    • UllisWeb on 17 juni, 2013 at 04:29 said:

      Hehe ja, eller jag kände ju att det inte var BRA… Men hellre liiite för olydig hund än för lydig som bara går fot i transporterna!
      Så det kändes mycket bättre än den tråkiga känslan jag fick efter nollad budföring igen och ett ”fotgående med störning” på Sandra under lunchen haha! 😀

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: