web analytics

Budföring NOLL IGEN!!!!
Nu blev jag ordentligt förbannad på honom, när vi stod vid mottagaren hälsade han på henne, fick alla de andra (domare, skytt, tävlingsledare) i nosen och tittade efter dem. Jag sa ”nej”, och halvvägs på sträckan vände jag mig om och vi tittade på mottagaren igen. När vi började närma oss folket vid utgångspunkten stretade han ditåt, ”nej!” igen och höll emot i kopplet. Vi ställde upp, Dax tittade mot domarna och de andra och jag var så jääävla dum att jag i stället för att dirigera honom med handen mot mottagaren och säga ”marsch” så stod jag stel som en pinne och kommenderade. Självklart sprang han ju till dem då, vad fan tänkte jag med?!?!?
Hellre avdrag för DK än noll naturligtvis, skjut mig nu… Så nu känns uppflyttet jävligt långt borta, favorit i repris från förra gången känns det som.

Platsliggning 10+10 fast Dax låste på ena domaren när han klev ut på planen och la sig snett mot honom, men han låg still hela tiden och det är ju huvudsaken. Men det slog mig då hur jävla dåligt samarbete vi har idag, han skiter verkligen totalt i vad jag säger och bryr sig om det HAN vill = ser figuranter överallt.
Nu är det lunch och jag ska köra honom lite på plan tänkte jag och styra upp honom inför skyddet, känslan är inte så bra men jag ska försöka ladda om!

2 Thoughts on “Men…

  1. Men du, det gick ju vägen ändå!! 😀 Yay så att säga!!!

    • UllisWeb on 17 juni, 2013 at 04:31 said:

      Jo det gjorde ju det till slut, när jag skrev detta inlägg var jag mer eller mindre färdig för att åka hem mentalt haha. Så MYCKET yay att jag inte gjorde det! 😀

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: