web analytics

Vi körde igång med lydnaden, inte optimalt för Dax precis… Han var lite laddad kan man säga haha!
Jag fick ha tummen i ögat på honom hela tiden men det kändes inte som att det höll fullt ut i alla fall. Han hade riktigt dålig position, alldeles för långt fram, gick ifrån mig på andra sträckan på framförgåendet för det kunde han minsann själv… På hoppet gjorde jag bort mig, han satte sig jättelångt åt höger på andra sidan och jag tänkte ”fan också!” och sen när jag skulle kommendera tillbaka höll jag på att säga ”fot”!
Mitt i kom jag på mig själv och tog upp händerna för munnen innan jag kom på ”helvete, det kan ju räknas som DK!!” och drog ner dem fort som fan igen hahaha. Så det lät ”foohopp!” och ryckningar i matte. Ändå fick jag tydligen 9+9 så domarna hade kanske fått nåt i ögat då hehe.

Sen var det spårdags och det finns inget att orda om, alla tre pinnar in och tiden 9.43. Världens bergsbestigning var det, och fullt med vitmossa att halka runt på så det var lite spännande men det gick ju utmärkt.
Nu är det strax budföring och platsliggning.

3 Thoughts on “Lydnad och spår – check!

 1. Ha ha, intressant utförande av dig vid hoppet! 😆
  För övrigt så blev jag såååååå cykelsugen när jag ser bilden!! Var är det där ngnstans?

  • UllisWeb on 17 juni, 2013 at 04:40 said:

   Hahaha fullständigt hjärnsläpp från min sida, helt efterblivet! 😆
   Det är en väg som ligger utanför Gnesta, vi tog den till och från spårskogen. Det verkar inte ha något namn på kartan, men Visbohammarsvägen går fram till den om du vill söka. 🙂 Den större vägen som börjar vid riksväg 57 och sedan går åt väst/nordväst.

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: