web analytics

Åh så roligt, den 15 juli ska jag iväg tillsammans med Laila och ett par andra tjejer och rida!
Gud så skoj det ska bli, det blir nästan exakt nio år sedan jag senast satt på en häst (september 2004), trots att det under hela min uppväxt bara var stallet och hästar som gällde!
Från knatteridning vid sju års ålder till flera ridskolor som (naturligtvis) elev, stallpersonal och ridlärare, till specialidrottsprogrammet med inriktning på ridning på gymnasiet till att jobba hos dressyrstjärnan Jan Brink vid 20 och sedan avsluta min ”hästkarriär” efter några tillridningshästar vid 22… Men nu är det dags igen!

Detta är jag SJUKT taggad inför, jag drog fram min gamla ridväska med alla kläder i idag och även om de luktar malpåse så kunde jag faktiskt ha det mesta. Ett par ridbyxor i storlek 36 struntade jag visserligen i att testa haha, även om det är stretch så vill man ju kunna knäppa dem och andas också. Hjälmarna var inte i bästa skick efter så här lång tid, jag provade att göra rent dem invändigt och då smulade skumgummit ganska friskt. Vi får väl se när de har torkat om de går att ha, annars får jag låna en när det blir dags. ÅÅÅ SÅ KUL, PEPP PEPP!!!

2 Thoughts on “Ridning!

 1. Laila & Izac on 29 juni, 2013 at 21:52 said:

  Åååå vilken fin bild på dig.. du ser ju ut som ett proffs 😉 ja det ska bli riktigt kul!!! Längatr.. undra om vi ska ha ngn paparazzi med 🙂
  Kraaaam

  • UllisWeb on 29 juni, 2013 at 22:29 said:

   Tack! 😀
   Självklart ska kameror med, jag har märkligt nog nästan inga bilder med mig och hästar trots alla dessa år i stallet så detta måste förevigas!! 😀
   Kram kram!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: