web analytics

Vaknade ganska tidigt idag eftersom jag stupade i säng i morse när jag kom hem, jag tror inte jag har varit så trött som jag var i morse på väldigt, väldigt länge. Å andra sidan blev det en 22-timmardag också då jag vaknade klockan 09 igår morse så det var kanske inte så konstigt då.
I och med den tidiga uppstigningen idag hann jag med att epilera benen, detta kan jag rekommendera för alla som vill bli av med hår permanent. Myter säger att om man rycker bort hår så växer det tillbaka ännu kraftigare, men det stämmer inte alls utan har man tur så förstörs hårsäcken på håret som rycks och då växer det aldrig mer tillbaka. Jag har flera kala fläckar på benen på grund av detta, väldigt praktiskt (fast fult när det syns förstås haha).
Jag passar alltid på att epilera efter att jag har duschat, när huden är varm och porerna öppnat sig så släpper hårstråna lättare och det gör lite mindre ont. Första gången gör det ondast, sen tycker jag att det har varit ok.
Man får inte använda hudlotion eller liknande innan (för det förstör maskinen), men efteråt ska man vara noga med att smörja in sig så att hårstråna inte börjar växa under huden när de kommer tillbaka för då kan det bli irriterat och ömt. Har man otur kan hårstråna börja växa inåt, då gör det skitont haha. Men det försvinner när man plockar bort det stråt. Så nu vet ni det, plocka på!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: