web analytics

Idag gick Dax bättre i lydnaden än igår, bättre position och mer ”i fas” från början. Det enda som blev sämre var framförgåendet då han dels nosade på nåt (det minns jag inte haha) och sen ställde han sig med sidan till när jag sa ”stanna”. Men jaja, det känns som en engångsföreteelse så det tar jag med en nypa salt.
Vi ska träna på gripandet av apporten, han springer över varje gång. och de eviga sneda sättandena… 8 poäng mer än igår slutade det på, och sprang på budföringen gjorde han också.

Jag ska stanna och vända upp honom mot mottagaren i jämnhöjd med skytten i fortsättningen när vi går mot sändningspunkten, momentet börjar ju inte förrän vi ställer upp för att skicka så den lilla påminnelsen om vart han ska ta vägen ska inte påverka slutresultatet. Jag gjorde alltid så med rottisarna, men trodde att det nu var inskrivet i regelboken att man inte får göra så längre. Förhoppningsvis behöver jag bara använda det en gång också, om en vecka när vi kör lägreskyddet i Gnesta!

Nu ska vi grilla och kolla på film efter två väl genomförda ”tävlingsdagar”. Tyvärr vann Eskilstuna matchen denna gång men nästa år…

2 Thoughts on “TKT dag 2.

 1. Äsch då! Men som du säger, nästa år vinner Strängnäs! 🙂
  Skoj med ännu bättre lydnad denna dag. Ni är så duktiga! 🙂
  Och världens gulligaste grill har ni också! Kram på dig!

  • UllisWeb on 11 juni, 2013 at 04:11 said:

   Nästa år, då jäklar… Då kanske vi rent utav kan köra högreprogrammet, vem vet?! 😆
   Tack så mycket, och visst är grillen charmig! 🙂
   Kram kram tillbaka!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: