web analytics

Igår efter jobbet redigerade jag bilder som jag skulle ha i bloggen, men sen åkte vi till huset och då lämnade jag kvar datorn och insåg inte förrän vi var framme att där låg ju alla bilderna… Så nu kör jag en snabb sammanfattning med mobilbilder i stället!
Jobb igår alltså, första lördagen och då är det alltid mer tryck med kunder eftersom vi har stängt söndagar och folk kanske inte alltid vill eller hinner komma på vardagarna. Mina kollegor siade om en lugn lördag eftersom det är sista dagarna före lön, så blev det INTE men det fick ändå jättebra och jag fick fint beröm – JÄTTEKUL!
På vägen till huset fick vi sen njuta av en vacker solnedgång, och jag fick ett behov av att röra på mig vilket gav en kort cykeltur på 5,5 km i sällskap av det absolut sista solljuset.Idag tog vi en lite längre tur tillsammans, 8,8 km på mjuk sandväg så det blev tufft för benen och både cyklar och kläder blev skitiga från topp till tå. Men vad gör väl det när det finns tvättmaskin och trädgårdsslang?!Årets första vårblomma har visat sig i trädgården, en liten viol. Tyvärr är den också årets första ogräs hahaha, även om det är ett bedårande sådant!Helgen avslutades med smaskig middag, i tre dagar nu har vi gjort egen coleslaw och det är ju bara FÖR gott!
De tidigare dagarna har vi matchat det med griljerade revben och rotsaker i ugn men idag blev det laxburgare, morots-, spenat- och sötpotatismos och osttomater. Burgarna var det lite skojigt med när vi köpte dem, i vanliga fall kostade ett paket med tre stycken typ 70 spänn men så hade de satt ner kvarvarande paket pga att de hade kort datum. Alla andra paket kostade 58 kr, men just detta måste det ha blivit nåt galet med för det var märkt med endast 16 (!) kr!
”Tack ska ni ha” sa vi och fick en superb middag och matlåda för typ inga pengar. Flyt!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: