web analytics

Igår skulle jag ha åkt och tränat med Sandra B men kroppen ville annorlunda och det blev ännu mer sova för mig i stället. När jag väl vaknade till liv på eftermiddagen hade jag ont överallt, antagligen efter att ha suttit och legat still för mycket de senaste dygnen så jag bestämde mig för att ta mig ut med hundarna i motionsspåren runt klubben. Faktiskt fick det en positiv inverkan och jag till och med sprang ganska mycket, det som sabbade för mig var dels att hundarna drog som dårar och jag kom ur takt när jag fick säga åt dem på skarpen. Jag går emot strömmen och vill inte att hundarna ska dra när vi springer, jag vill endast att de ska dra i sele och det har de bara vid skidåkning. Vid cykling är det också halsband och ordning och reda som gäller, jag vet ju hur de tävlar när de sätter igång och jag har ingen dödslängtan hehe.
Sen lyssnade de inte heller på vad jag sa när jag ville ha in dem vid sidan under möten med andra människor, så även där fick jag bryta springturen och dressera lite grann.

Annars kändes det ganska bra med ork och flås, och jag tyckte kroppen överlag kändes vid bättre mod efteråt. Det var en chansning på vad som skulle hända där ute i skogen, men jag är trött på att alltid vara begränsad och motarbetad av min egen kropp så ibland gör jag saker just för att motarbeta den lite tillbaka. Konstigt och barnsligt jag vet, men jag orkar bara inte vara ett offer och slav under min egen fysik jämt, jämt, jämt!
Vi lyckades pricka in dagens kraftigaste regnskur mer eller mindre under hela turen, som tur var hade jag sett att det var mörka moln på himlen innan vi begav oss ifrån bilen så jag hade stoppat telefonen i en plastpåse i fickan. Det var välbehövligt, under en sträcka regnade det så mycket att jag hade floder ner i ögonen och kände hur det blev strävare och strävare att blinka haha. Brimer brydde sig inte alls, men Dax var tvungen att skaka på sig var tjugonde meter på grund av allt det blöta. Det här med vatten är verkligen inte hans grej!
Vid hemkomst blev det en välbehövlig varm dusch, kläderna åkte i tvätten och skorna hamnade i skotorken, sen har det varit hushållssysslor och mer stillasittande i soffan med lite jobb, serier och allmänt surfande. Tack vare att jag sovit så mycket så har jag redan vänt på dygnet till morgondagens (dagens) jobbpass, inget ont som inte har något gott med sig!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: